Oslo Viken Elektro er et sertifisert elektroinstallasjonsfirma som utfører alle typer elektrikeroppdrag. Kvalitet kommer alltid først hos Oslo Viken Elektro, og kundens behov settes alltid i fokus. Vi hjelper våre kunder med alle slags oppgaver som krever elektrikere.

Vi er stolte av våre sterke og langsiktige relasjoner med våre servicekunder og verdsetter det gode og konstruktive samarbeidet. Service og kundepleie er våre nøkkelord når vi daglig arbeider med installasjon og service av tradisjonelle elektriske installasjoner. Vi vet av erfaring at du kun får lojale og fornøyde kunder når du kombinerer kvalitetsarbeid med god service.

Vi løser alle typer oppgaver innen elektrisk arbeid. Her er noen av våre tjenester:

Elektriske kontroller

Er du i Oslo og leter etter pålitelige elektrikere som spesialiserer seg på boligledninger? Da trenger du ikke lete lenger enn til Oslo Viken Elektro. Vårt erfarne team av sertifiserte elektrikere tilbyr omfattende elektriske kontroller for å sikre sikkerheten og effektiviteten til eiendommen din. Uansett om det er bolig eller kommersiell, vurderer vi nøye ledninger, stikkontakter og tilkoblinger for å identifisere problemer. Du kan stole på at vi gir deg detaljerte inspeksjonsrapporter og ekspertløsninger for å holde eiendommen din trygg. Kontakt oss i dag for å avtale en profesjonell elektrisk sjekk som vil gi deg trygghet.

Elektriske installasjoner

Trenger du førsteklasses elektrikerinstallasjoner i Oslo? Som din pålitelige elektrikerinstallatør i Oslo har Oslo Viken Elektro spesialisert seg på problemfri og effektive elektrikerinstallasjoner for både boliger og bedrifter. Våre elektriske eksperter mestrer kunsten å installere og vedlikeholde, og sikrer nøyaktig oppsett av dine elektriske systemer. Fra nye ledninger og belysning til avanserte systemer, utfører vi installasjoner som overholder sikkerhetsstandarder og dine spesifikke behov. Erfaring med kompetanse innen elektriske installasjoner hos oss. Kontakt oss nå for å klargjøre din eiendom.

Lading av elbiler

Omfavner du elektrisk mobilitet og trenger sertifiserte elektrikere til å lade elbiler i Oslo? Hos Oslo Viken Elektro er vi din betrodde forretningspartner. Ekspertene våre installerer ladestasjoner for elbiler hjemme eller på arbeidsplassen og møter den økende etterspørselen etter bærekraftige energiløsninger. Kjør trygt med effektiv og pålitelig elbillading. Kontakt oss i dag for å utforske alternativene for problemfri elbillading, skreddersydd for dine behov.

Elektrikerpakker

Leter du etter omfattende elektrikertjenester i Oslo? Oslo Viken Elektro forenkler dine behov med skreddersydde elektrikerpakker. Fra installasjoner til vedlikehold, våre pakker dekker både boliger og næringsbygg. Stol på at våre erfarne elektrikere håndterer dine behov med ekspertise og effektivitet. Ved å velge vår elektriker får du tilgang til problemfrie løsninger til konkurransedyktige priser. Utforsk vårt utvalg av elektrikerpakker og forbedre din elektriske opplevelse i dag.

24-timers service

Står du overfor en elektrisk nødsituasjon i Oslo? Velg Oslo Viken Elektro som din pålitelige kilde for nødelektrikere tilgjengelige 24/7. Våre elektriske eksperter responderer raskt på nødproblemer, fra strømbrudd til defekte ledninger, og sikrer din sikkerhet og komfort. Med vår 24/7 tilgjengelighet kan du stole på oss for rask og pålitelig 24-timers elektrisk assistanse. Kontakt oss når som helst for å gjenopprette normaliteten raskt.

Kontakt Oss