Personvernerklæring for Oslo Viken Elektro

På Oslo Viken Elektro, tilgjengelig fra https://oslovikenelektro.no/, er beskyttelse av våre besøkendes personvern en av våre viktigste prioriteringer. Denne personvernerklæringen inneholder typer informasjon som samles inn og registreres av Oslo Viken Elektro og hvordan vi bruker den.

Hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger mer informasjon om personvernerklæringen vår, nøl ikke med å kontakte oss.

Denne personvernerklæringen gjelder kun for våre online aktiviteter og er gyldig for besøkende på nettsiden vår med hensyn til informasjonen de deler og/eller samler inn på Oslo Viken Elektro. Denne erklæringen gjelder ikke for informasjon som samles inn offline eller via kanaler som ikke er denne nettsiden.

Samtykke

Ved å bruke nettsiden vår, samtykker du herved til vår personvernerklæring og godtar vilkårene.

Informasjon vi samler inn

Den personlige informasjonen du blir bedt om å oppgi, og grunnene til at du blir bedt om å oppgi den, vil bli gjort tydelig for deg på det tidspunktet vi ber deg om å oppgi din personlige informasjon.

Hvis du kontakter oss direkte, kan vi motta ytterligere informasjon om deg, som navn, e-postadresse, telefonnummer, innholdet i meldingen og/eller vedlegg du sender oss, og annen informasjon du velger å oppgi.

Når du registrerer deg for en konto, kan vi be om kontaktinformasjonen din, inkludert elementer som navn, firmanavn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.

Hvordan vi bruker informasjonen din

Vi bruker informasjonen vi samler inn på forskjellige måter, inkludert å:

 • Levere, drive og opprettholde nettsiden vår
 • Forbedre, tilpasse og utvide nettsiden vår
 • Forstå og analysere hvordan du bruker nettsiden vår
 • Utvikle nye produkter, tjenester, funksjoner og funksjonalitet
 • Kommunisere med deg, enten direkte eller gjennom en av partnerne våre, inkludert for kundeservice, for å gi deg oppdateringer og annen informasjon relatert til nettsiden, og for markedsførings- og promoteringformål
 • Sende deg e-poster
 • Finne og forhindre svindel
 • Loggfiler

Oslo Viken Elektro følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsider. Alle vertstjenester gjør dette, og det er en del av hostingtjenestenes analyser. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluderer internettprotokoll (IP)-adresser, nettlesertype, internettleverandør (ISP), dato- og klokkeslettstempler, henvisnings-/utgangssider og muligens antall klikk. Disse er ikke koblet til informasjon som identifiseres personlig. Målet med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore bevegelsen til brukere på nettsiden og samle demografisk informasjon.

Personvernregler for reklamepartnere

Du kan konsultere denne listen for å finne personvernerklæringen for hver av reklamepartnerne til Oslo Viken Elektro.

Tredjeparts annonse servere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller Web beacons som brukes i deres respektive annonser og lenker som vises på Oslo Viken Elektro, som sendes direkte til brukernes nettleser. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten av annonsekampanjene deres og/eller for å tilpasse annonseinholdet som du ser på nettsteder du besøker.

Merk at Oslo Viken Elektro ikke har tilgang til eller kontroll over informasjonskapslene som brukes av tredjepartsannonsører.

Personvernregler fra tredjeparter

Oslo Viken Elektros personvernerklæring gjelder ikke for andre annonsører eller nettsteder. Derfor råder vi deg til å konsultere de respektive personvernerklæringene til disse tredjepartsannonsørene for mer detaljert informasjon. Dette kan inkludere deres praksis og instruksjoner om hvordan du velger å ikke delta i visse alternativer.

Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler gjennom nettleserens individuelle alternativer. For mer detaljert informasjon om administrasjon av informasjonskapsler med spesifikke nettlesere på nettet, kan du finne det på nettlesernes respektive nettsteder.

CCPA personvernsrettigheter (Ikke selg min personlige informasjon)

Under CCPA har California-forbrukere, blant annet rettighetene til:

 • Be om at en virksomhet som samler inn en forbrukers persondata, avslører kategoriene og spesifikke deler av persondataene som en virksomhet har samlet inn om forbrukere.
 • Be om at en virksomhet sletter all persondata om forbrukeren som en virksomhet har samlet inn.
 • Be om at en virksomhet som selger en forbrukers persondata, ikke selger forbrukerens persondata.

Hvis du sender en forespørsel, har vi en måned til å svare deg. Hvis du ønsker å bruke noen av disse rettighetene, kan du kontakte oss.

GDPR databeskyttelsesrettigheter

Vi vil gjerne forsikre oss om at du er fullt klar over alle dine databeskyttelsesrettigheter. Hver bruker har rett til følgende:

 • Retten til tilgang – Du har rett til å be om kopier av dine personlige data. Vi kan kreve en liten avgift for denne tjenesten.
 • Retten til retting – Du har rett til å be om at vi korrigerer all informasjon du tror er unøyaktig. Du har også rett til å be om at vi fullfører informasjonen du tror er ufullstendig.
 • Retten til sletting – Du har rett til å be om at vi sletter dine personlige data, under visse forhold.
 • Retten til begrensning av behandling – Du har rett til å be om at vi begrenser behandlingen av dine personlige data, under visse forhold.
 • Retten til å protestere mot behandling – Du har rett til å protestere mot behandlingen av dine personlige data, under visse forhold.
 • Retten til dataportabilitet – Du har rett til å be om at vi overfører dataene vi har samlet inn til en annen organisasjon, eller direkte til deg, under visse forhold.

Hvis du sender en forespørsel, har vi en måned til å svare deg. Hvis du ønsker å bruke noen av disse rettighetene, kan du kontakte oss.

Barns informasjon

En annen del av vår prioritet er å legge til beskyttelse for barn ved bruk av internett. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å observere, delta i og/eller overvåke og veilede deres online aktivitet.

Oslo Viken Elektro samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis du tror at barnet ditt har gitt denne typen informasjon på nettsiden vår, oppfordrer vi deg sterkt til å kontakte oss umiddelbart, og vi vil gjøre vårt beste for å raskt fjerne slik informasjon fra våre registre.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere personvernerklæringen vår fra tid til annen. Derfor anbefaler vi deg å gjennomgå denne siden regelmessig for eventuelle endringer. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernerklæringen på denne siden. Disse endringene trer i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på denne siden.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller forslag til personvernerklæringen vår, nøl ikke med å kontakte oss.