OsloViken Elektro AS tilbyr elektrikertjenester både for private og bedrifter. Vi påtar oss alle typer oppdrag og har døgnvakt. Her er noen av tjenestene vi tilbyr: El-kontroll, 24-timers service, installasjon, lading av elbiler og elektrikerpakker.

Hos Oslo Viken Elektro er vi stolte av å være ditt førstevalg for elektriske løsninger i Oslo. Med et pålitelig og dyktig team av elektrikere tilbyr vi de beste elektrikertjenestene, støttet av vår 24-timers tilgjengelighet. Som din lokale elektriker er vi forpliktet til å levere pålitelige tjenester som tilpasses dine behov. Du kan stole på oss for rask, effektiv og førsteklasses elektrisk arbeid. Din tilfredshet er vår prioritet, og vi er dedikert til å lyse opp områdene dine med ekspertise du kan stole på.

Vi tilbyr og utfører alt innen elektro. Vi jobber hovedsakelig med prosjekter som innebærer installasjon i leiligheter, hus, og små næringsbygg. I tillegg tar vi på oss service og reparasjon på alle typer oppdrag. Vi hjelper deg med kreative, enkle og effektive løsninger innenfor elektro.

Sjekk også våre referanseprosjekter for å se kvaliteten på arbeidet vi leverer og vår forpliktelse til kundetilfredshet. Oslo Viken Elektro hjelper deg med din elektro hverdag! 

Ring for rask service 22 26 22 22.

Kontakt Oss